22452
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22452,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Portret in opdracht

Naast mijn abstracte schilderijen bestaat een gedeelte van mijn werk uit het maken van portretten. Dat varieert van familieleden (en hun kinderen) tot jubilerende zakenmensen of een scheidende bestuurder.

 

Interactief proces

Een portret schilderen is een interactief proces. Bij voorkeur ontvang ik iemand eerst een keer op mijn atelier om even rustig kennis te maken. Daarbij maak ik gelijk een aantal foto’s die de basis vormen om het portret op te zetten. Indien gewenst kan ik voor de foto’s ook thuis langskomen of – in geval van een verrassing – kunnen enkele portretfoto’s worden opgestuurd.

Olieverf
Nadat we de meeste geschikte foto hebben gekozen ga ik aan de slag. Ik begin met een aantal schetsen om de compositie te bepalen. Daarna bouw ik het schilderij laag voor laag op in olieverf.

 

Prijs en levertijd
Rekening houdend met droogtijd vergt het traject tot oplevering van een portret 6 tot 8 weken. De prijs wordt bepaald door de grootte van het doek en de complexiteit van de compositie.

Ook een portret laten maken? Neem contact met me op: hello@magosjaturkawski.com