1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,qi-blocks-1.0.9,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.3.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22851

Deelname ADAF

Gallery not found.

De Annual Dutch Art Fair 2020 was een groot succes. Ondanks deze moeilijke tijd kwamen er dit jaar bijna 2.000 bezoekers op af. Ik wil iedereen die een bezoek heeft gebracht aan de ADAF (en mijn stand in het bijzonder) hartelijk bedanken voor de belangstelling. Ik heb heel veel mooie en enthousiaste reacties mogen ontvangen en ben zeer geïnspireerd om weer nieuw werk te maken.

 

Voor hen die de beurs nog eens virtueel willen bezoeken: klik hier voor een rondleiding

 

Ik zie je/jullie u graag terug bij één van de volgende exposities, daarover binnenkort meer.
Stay tuned!